Print

De Groep Crelan

De Groep Crelan is samengesteld uit vier entiteiten: de coöperatieve bank Crelan en haar drie dochters, Crelan Insurance, de nichebank Europabank en de onlinebank Keytrade Bank.


Crelan is een coöperatieve bank waar de klanten voelen dat er een persoonlijk contact is. Op mensenmaat, dat is ons handelsmerk en dat uit zich elke dag in de vertrouwensrelatie die de bank heeft met haar klanten. Crelan hanteert een duurzaam model en toont een echt maatschappelijk engagement. Gezond verstand primeert: geen ingewikkelde constructies en onbegrijpelijke modellen, maar transparant bankieren. Daar staat Crelan voor.

Crelan, dat is bankieren met gezond verstand.

Haar soliditeit en coöperatieve verankering dankt Crelan aan haar aandeelhouders: de Belgische coöperatieve Kassen, Lanbokas en Agricaisse (50 %) en het Franse Crédit Agricole (50 %). De Franse bank Crédit Agricole is in Crelan vooral vertegenwoordigd via de coöperatieve grenskassen Crédit Agricole Nord de France en Crédit Agricole Nord Est die samen 90 % van het Franse aandeel in handen hebben. Crédit Agricole SA  vertegenwoordigt de overige 10 %.

Crelan is een universele bankverzekeraar. De bank biedt een uitgebreid gamma producten en diensten aan voor de particulieren, de zelfstandigen, de KMO's en de grote ondernemingen uit de land- en tuinbouwsector. Uiteraard blijft Crelan de bevoorrechte partner van de land- en tuinbouwers.

Crelan is een volwaardig alternatief voor de grote banken.

De coöperatoren van Crelan krijgen een waaier aan voordelen dankzij het Fidelio-concept.

Beheer uw rekeningen online

Open uw gratis rekening online