U bent al klant, maar bent u al eigenaar van uw bank?

Crelan is een bank met een coöperatieve structuur. Dat betekent dat ook u coöperant kunt worden en zo kunt meewerken aan de verdere groei van Crelan. Intussen telt Crelan al bijna 290.000 coöperanten, allemaal mede-eigenaars van de bank.

 

Hoe coöperant worden?

U wordt coöperant door in te schrijven op maatschappelijke aandelen, uitgegeven door CrelanCo (lid van de Federatie van Kredietinstellingen Crelan).

 

Coöperant zijn = vipbehandeling genieten

Als coöperant investeert u niet alleen in de bank, u krijgt er ook iets voor in de plaats. U geniet immers de vipbehandeling van het voordelenprogramma dat Crelan speciaal voor zijn coöperanten heeft ontwikkeld.

Daarnaast ontvangen onze coöperanten jaarlijks een dividend op hun maatschappelijke aandelen. Voor het jaar 2016 bedroeg dat dividend 2,75%. Let wel, rendementen uit het verleden zijn geen indicator voor de toekomstige resultaten.

 

Voordelen, maar ook risico's

Lees alvorens te beleggen in deze aandelen zeker het prospectus van 29/06/2016 voor het openbaar aanbod van maatschappelijke aandelen en de Aanvulling van 13/12/2016. U vindt er onder andere alle informatie over de risico’s die verbonden zijn aan de maatschappelijke aandelen, waaronder het risico op verlies van het ingelegd kapitaal.

News

Eerste officiële werkdag voor Philippe Voisin als CEO van Crelan

28 april 2017

Eerste officiële werkdag voor Philippe Voisin als CEO van Crelan

Philippe Voisin werd gisteren tijdens de algemene vergadering van de raad van bestuur aangesteld als nieuwe CEO van Crelan. Philippe Voisin volgt Luc Versele op, die dertien jaar lang aan het hoofd van de bank stond. Luc Versele zal voortaan de raad van bestuur voorzitten.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent