U bent al klant, maar bent u al eigenaar van uw bank?

Crelan is een bank met een coöperatieve structuur. Dat betekent dat ook u coöperant kunt worden en zo kunt meewerken aan de verdere groei van Crelan. Intussen telt Crelan al bijna 290.000 coöperanten, allemaal mede-eigenaars van de bank.

 

Hoe coöperant worden?

U wordt coöperant door in te schrijven op coöperatieve aandelen, uitgegeven door CrelanCo (lid van de Federatie van Kredietinstellingen Crelan).

 

Coöperant zijn = vipbehandeling genieten

Als coöperant investeert u niet alleen in de bank, u krijgt er ook iets voor in de plaats. U geniet immers de vipbehandeling van het voordelenprogramma dat Crelan speciaal voor zijn coöperanten heeft ontwikkeld.

Daarnaast ontvangen onze coöperanten jaarlijks een dividend op hun coöperatieve aandelen. Voor het jaar 2016 bedroeg dat dividend 2,75%. Let wel, rendementen uit het verleden zijn geen indicator voor de toekomstige resultaten.

 

Voordelen, maar ook risico's

Lees alvorens te beleggen in deze aandelen zeker het prospectus voor het openbaar aanbod van coöperatieve aandelen van 27 juni 2017. U vindt er onder andere alle informatie over de risico’s die verbonden zijn aan de coöperatieve aandelen, waaronder het risico op verlies van het ingelegd kapitaal.

News

Crelan verkozen tot Top Employer voor de derde keer op rij

1 februari 2018

Crelan verkozen tot Top Employer voor de derde keer op rij

Op basis van een uitgebreid onderzoek certificeert het Top Employers Institute jaarlijks wereldwijd bedrijven die zich onderscheiden met een uitstekend personeelsbeleid. Deze bedrijven mogen voor een jaar gebruik maken van het certificaat van Top Employers.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent