Print

Kredietkaarten

Visa Classic

De meest aanvaarde kredietkaart ter wereld

Met een Visakaart hoeft u nooit met veel cash geld op zak rond te lopen. Visa is immers de meest aanvaarde betaalkaart. Gebruik ze voor al uw betalingen waar ook ter wereld en voor uw online aankopen.

Binnenkort meer info over onze nieuwe kredietkaarten.

Voordelen van de Visakaart:

  • Wereldwijd aanvaard als betaalmiddel en om geld uit de muur te halen
    Miljoenen handelaars overal ter wereld aanvaarden Visa als betaalmiddel. Gebruik uw Visakaart daarom voor al uw  aankopen, klein of groot: tankbeurten, tol en parkeergeld, de huur van een auto, op restaurant, hotel, supermarkt enzovoort. Of om geld af te halen aan een bankautomaat.
  • Onmisbaar online: Een Visakaart is een makkelijk betaalmiddel voor uw aankopen via het internet.  U kunt uw online betalingen bevestigen met uw digipass van Crelan Online.
  • Veilig: Visa Classic is net als de gewone bankkaart uitgerust met een chip en geheime code en is dus net zo veilig.
  • Altijd een duidelijk zicht op uw uitgaven. Alle verrichtingen die u met uw kaart doet, worden iedere maand overzichtelijk weergegeven in een overzichtsstaat en in het begin van de volgende maand van uw zichtrekening gedebiteerd. Bovendien kunt u uw uitgaven van de lopende maand voortdurend opvolgen via uw PC, smartphone of tablet.
  • Kennismakingsaanbod voor coöperanten. Bent u Crelan-coöperant en hebt u nog geen Visakaart? Dan krijgt u deze het eerste jaar gratis.

Speciale voorwaarden

Met uw Visakaart kunt u genieten van speciale aanbiedingen en promoties bij tal van restaurants, winkels, reisagentschappen en  evenementen. Meer info en inschrijven via www.spaarenpluk.be

Veiligheid

Bel dan eerst naar Card Stop op het nr. 070 344 344 (0,30 euro/min).

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent