Meer nieuws

Crelan, Veranda’s Willems en Charles: partners in cycling

13 december 2016

Crelan, Veranda’s Willems en Charles: partners in cycling

Met de komst van Charles als extra sponsor heeft de nieuwe pro-continentale wielerploeg van Nick Nuyens en Chris Compagnie intussen zijn definitieve structuur gekregen.

Op 1 januari gaat de nieuwe ploeg van start. Crelan blijft hoofdsponsor in het veld en wordt tweede naamsponsor op de weg.

Wout van Aert en zijn collega veldrijders Tim Merlier, Stan Godrie en Jappe Jaspers zullen dus als eersten aantreden in de nieuwe veldritoutfit Crelan – Charles. Ook de wegploeg zal met een eigen outfit Veranda’s Willems – Crelan rijden.

Luc Versele: “De nieuwe wielerploeg heeft nu definitief vorm gekregen. Door de samenwerking van Crelan met Veranda’s Willems en Charles kunnen we een structuur uitbouwen die ons als wielerploeg een echelon hoger plaatst. Zowel onze veldrijders als de wegrenners krijgen op die manier een extra omkadering en zullen zich dus nog beter kunnen voorbereiden op hun seizoen. Crelan heeft een hart voor de sport en in het bijzonder voor het wielrennen waar we al sinds het jaar 2000 optreden als actief sponsor. Met onze steun voor dit nieuwe initiatief zetten we dat duurzaam engagement verder en kunnen we onze kopman in het veld, Wout Van Aert, verder laten groeien in een nog meer professionele omgeving en hem ook de mogelijkheid bieden om te proeven van het zwaardere fietswerk op de weg.”

Wout van Aert: “Het is bijzonder fijn om samen te werken met een sponsor als Crelan die me volop ondersteunt in de uitbouw van mijn carrière. Vanaf 1 januari starten we met de nieuwe pro-continentale ploeg. Ik heb er veel zin in en ik hoop samen met deze ploeg veel successen te beleven.”

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent