Persbericht

Een nieuwe wielerploeg: Crelan - AADrink

30 december 2013

Een nieuwe wielerploeg: Crelan - AADrink

Vanmiddag is in de hoofdzetel van Crelan onder ruime persbelangstelling de nieuwe veldritploeg Crelan - AA Drink rond wereldkampioen Sven Nys en zijn ploegmaat Sven Vanthourenhout voorgesteld.

CEO van Crelan, Luc Versele lichtte het engagement toe dat de bank als hoofdsponsor van deze ploeg neemt.

"Hoewel in het veldrijden de naam soms letterlijk door het slijk gehaald wordt, kunnen we ons geen mooiere reclame wensen. Veldrijden is een sport waar passie, engagement, professionalisme en sportiviteit de hoofdingrediënten zijn, en dat zijn nu net de waarden die onze coöperatieve bank, Crelan, wil uitdragen. Dat we onze nieuwe naam, Crelan, elke week opnieuw zien prijken op de trui van de wereldkampioen veldrijden is natuurlijk een prachtige reclame. Toen Sven Nys vorig jaar besloot om nog minimaal twee jaar door te gaan, was de bank onmiddellijk bereid om verder als hoofdsponsor in dit verhaal mee te gaan."

De persconferentie schonk ook aandacht aan het intiatief 'Word lid van de grootste wielerploeg van het land'. Bij dit initiatief kan iedere liefhebber en fan zich aansluiten en zo lid worden van de community rond Sven en Sven.

Persbericht

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent